WIE BEN IK?

Hey, ik ben Fien, fotograaf in Hasselt. Laat me je even over mezelf vertellen. Ik studeer verpleegkunde aan de Ucll (university colleges van Leuven Limburg). Momenteel ben ik dus student-zelfstandige van mijn eigen fotografie bedrijf “F.A.Vision”. Ik ben een fotograaf gepassioneerd en gespecialiseerd in portret, boudoir en commerciële fotografie. Ik ben gevestigd in Hasselt, maar reis gerust heel Vlaanderen rond voor mijn klanten.   

fotograaf hasselt rood vrouw vlaanderen
zwart wit vrouw fotograaf hasselt

Ik hou van doe-het-zelf-projecten: sieraden maken, schilderen, kleding of mondmaskers naaien, pottenbakken,… Zolang ik mijn creatieve kant naar buiten kan laten. 

Fotografie is ook een manier geweest om mijn creativiteit te gebruiken. Toen ik een kind was, greep ik elke kans om foto’s te maken. Van mijn eerste “kidizoom camera” tot mijn nieuwste camera was een avontuur vol passie. Jaren van het uitproberen van handmatige instellingen en het leren over fotografie hebben me in deze fase van mijn leven gebracht,.. eigen fotografie bedrijf starten. Het starten van een bedrijf maakte me in eerste instantie bang, veel fotografen zeggen “Als het jouw job wordt, verlies je de passie”. Maar wat ik niet wist, is dat sinds ik mijn bedrijf heb mijn liefde en passie voor fotografie haar grenzen heeft overschreden. 

Waarom fotografie?

In eerste instantie aarzelde ik om mijn werk naar buiten te zetten. Het enige dat ik bleef denken was “ik ben niet goed genoeg”. Maar ik ben goed genoeg, misschien niet voor iedereen, maar in ieder geval voor sommigen. Ik wou mijn kunst posten om zo te  communiceren en mensen te ontmoeten die echt geïnteresseerd zijn. Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl. Hun eigen manieren en hun eigen redenen. Mijn reden is dat ik van fotografie hou en ik hou ervan mensen gelukkig te maken.

Een fotograaf is niet gewoon iemand die foto’s trekt, het is iemand die herinneringen vast legt zodat ze nooit vergeten worden. Of het nu een fotoalbum of een afdruk in een doos op zolder is. De dag dat je de foto’s herbekijkt zal er een emotie vrijkomen die ik onmogelijk kan  beschrijven. En daarom doe ik het, dat gevoel van overwelmende emoties wanneer men terug denkt aan een mooie tijd. 

Als ik door het maken van foto’s als professionele fotograaf iemand dat gevoel kan geven, dan is dat de enige reden die ik nodig heb.

WAAR STAAT F.A.VISION VOOR?

In plaats van uit te leggen waar elke letter voor staat, moet F.A.Vision worden gezien als één woord. Als één geheel. Als één concept. Zoals mijn slogan zegt ‘fotografie met een visie’ .
Kunst is een van de meest subjectieve zaken die er zijn. Achter elke foto staat een verhaal, een visie en een kunstenaar. Ik kijk naar de wereld met een ‘fotografen oog’, Ik zie een compositie, een schaduw, een hoek, … ik zie een foto.

F.A.Vision fotografie boudoir Hasselt
zwart wit vrouw fotografie fotograaf hasselt

Wat ik anders  dan andere doe, is dat ik het verhaal achter de foto niet vertel. Ik wil dat je de foto ziet en je eigen verhaal in gedachten hebt. Dat maakt kunst zo geweldig. We kunnen naar dezelfde foto kijken, maar onze gedachten hebben ons naar 2 totaal verschillende plaatsen gebracht. Daarom houd ik een camera vast en noem ik mezelf fotograaf. Als u een fotograaf in Hasselt of in Vlaanderen zoekt, bent u dus zeker bij het juiste adres!

BOEK

EEN

SHOOT

back to top

Social

Contact

contact@favision.be

Locatie

Kuringen 3511
Hasselt
Limburg
Vlaanderen
België