Laat iets van je horen.

FAQ

Hoeveel kost een shoot?

Wat de kosten betreft is er geen 1 duidelijk cijfer dat erop geplakt kan worden. Wat in de prijs verrekend wordt, is de uren van de fotograaf (uren aanwezig + uren editing van de foto’s) en de mogelijke vervoerskost.
Vermits elke shoot uniek is heb ik geen standaard lijst er op staan, contacteer me gerust als je een prijs gerichte prijsschatting wilt.

Heeft u een studio?

Kort gezegd, neen.
Ik ben nog student, dit zorgt voor een druk schema, een klein budget en geen eigen huis ter beschikking. Ik heb geïnvesteerd in materiaal dat ik mee kan nemen zodat ik op verplaatsing te werk kan gaan.
Er blijft ook altijd de mogelijkheid een studio te huren voor de schoot. dit valt allemaal te bespreken.

Is boudoir helemaal naakt?

Boudoir is een stijl van elegantie. Dit is een heel persoonlijke kant die naar buiten komt. Iedereen heeft een ander comfort level.  Sta je graag volledig naakt, oké top dan doen we dat. Heb je toch liever nog zo veel mogelijk kleren aan, even goed. Zolang u zich maar op het gemak voelt. Als je meer informatie over boudoir wilt, klik dan hier.

Kunnen wij jou eerst eens ontmoeten vooraleer we je boeken?

Ja, graag! Ik wil ook het liefst met jullie een persoonlijke band opbouwen en dat kan niet zomaar via mail. Persoonlijk contact is altijd het beste om elkaar te leren kennen! een glaasje wijn of een tasje coffee en een babbeltje is hoe we zullen beginnen. We bespreken de wensen en verwachting van elkaar, zo zorgen we samen voor een vlotte samenwerking.

Wat als ik moet annuleren?

Is er iets tussen gekomen en moet je annuleren? Geen probleem, dat kan gebeuren. Wanneer je dit 24uur voor de geplande afspraak laat weten is annuleren gratis.
Echter als u annuleert minder dan  24uur voor de afspraak dan zal er 20 euro gevraagd worden. 
Nadien is er altijd de mogelijkheid een nieuwe datum vast te stellen.

Kan ik de raw ( onbewerkte) foto's krijgen?

Dit is geen optie. Raw bestanden zijn zowiso niet leesbaar tenzij u de juiste software hiervoor hebt. Ook wordt dit gewoonweg niet gedaan. Raw bestanden afleveren is hetzelfde als een onafgewerkt product verkopen … en dat doen we niet. Elke fotograaf heeft dus zijn eigen stijl en daarom is het belangrijk een fotograaf te vinden die aan u stijl voldoet.

Hoe contacteer ik je best?

Bovenaan de pagina zie u het contact formuleer. Laat je naam, email en je boodschap achter. Dit hoeft niet uitgebreid te zijn. “Ik wil meer info over boudoir” volstaat. Weet u al specifiek wat u wilt, perfect. Vertel het me en we bespreken de prijs, locatie, de hele praktische kant,…
Geen schrik hebben mij te contacteren dus!!!

Heb jij ook cadeaubonnen?

Ja, die heb ik. Dit is altijd een leuk cadeau. Ik heb enkele design maar je kan ook een gewone blanke versie aanvragen. Wil je er een persoonlijke boodschap bij zetten gaat dat ook .
Voorlopig voorzie ik de cadeaubonnen digitaal, Heeft u liever iets in handen om af te geven dan wil ik de bon gerust langsbrengen of opsturen maar dit tegen een meerwaarde.

Hoelang moet ik wachten op mijn foto's?

Afhankelijk van de opdracht gaat u ongeveer 5 dagen moeten wachten. Deadlines worden besproken bij verder contact na de aanvraag voor de opdracht, wilt u meer info stuur gerust een mailtje.

Blijft je logo er altijd opstaan?

Het logo is genaamd een ‘watermark’. Dit zorgt ervoor dat foto’s beschermd zijn tegen mensen die ze gewoon willen gebruiken of slechte intenties hebben. Wanneer u een sessie met mij boekt zitten de foto’s zonder logo natuurlijk in de prijs.

Hoe ontvang ik mijn fotos?

Dat is naar eigen keuze. Ik kan ze u digitaal doorsturen, via usb stick , in de vorm van een kant en klaar fotoalbum, … Ook dit bespreken we wanneer u contact opneemt.

back to top

Social

Contact

contact@favision.be

Locatie

Kuringen 3511
Hasselt
Limburg
Vlaanderen
België